6 ingrediënten waar uw huidbarrière dol op zal zijn

Wilt u het geheim weten van een *echt* goede huid? Het begint allemaal met een gezonde huidbarrière. We wisten niet dat dit een van de populairste huidverzorgingstrends is die in 2023 de overhand zullen krijgen. Als uw huid gaat jeuken, geïrriteerd raakt of branderig aanvoelt, is dat eigenlijk een teken dat u uw huidbarrière heeft beschadigd. Dit kan dan weer leiden tot puistjes, huiduitslag, voortijdige rimpels en meer. Maar wees gerust, hier zijn een paar ingrediënten die kunnen helpen om het op te lossen als een professional. Dus zet u schrap, ontspan en lees verder om te zien welke huidverzorgingsingrediënten u nodig heeft en u dit seizoen kunt bijvullen!

LEES MEER: De huidverzorgingstrends die gaan domineren in 2023


- Ceramiden -

Als het gaat om het herstellen van een beschadigde huidbarrière, is ceramide een ingrediënt dat bovenaan de plank staat. Dit ingrediënt komt van nature voor in onze huid en vormt tot 50% van de huidlipiden om de natuurlijke huidbarrière te vormen. Ceramiden zijn in wezen de lijm die onze huidcellen bij elkaar houdt om onze huidbarrière intact en gezond te houden. Een gezonde huidbarrière helpt vocht vast te houden en schadelijke elementen buiten te sluiten.

Pyunkang Yul - Intensive Repair Cream

pyunkang yul intensive repair cream

Met dank aan het Koreaanse huidverzorgingsmerk - Pyunkang Yul

STYLEVANA K-Beauty Beoordeling: Maak kennis met de Pyunkang Yul Intensive Repair Cream een groot bad vol huidvriendelijke zaligheid met peptiden, ceramiden en botanische extracten die de huid de hele dag diep hydrateren. Peptiden, die rijk zijn aan aminozuren, voegen intense hydratatie toe aan de huid, terwijl ceramiden helpen de vochtbarrière van de huid te versterken en de natuurlijke afweer te versterken. Probeer deze MVP eens als uw droge huid de laatste tijd extra geïrriteerd is en laat deze zeer voedende crème uw huid weer gezond maken.


- Squalaan -

Squalane bootst de natuurlijke oliën van de huid na, wat een zeer effectieve vochtinbrengende crème is die helpt de huidbarrière voor alle huidtypes te herstellen. Het heeft ook anti-verouderingseigenschappen als een krachtige antioxidant en helpt uw huid soepel, jeugdig en gehydrateerd te houden. Het heeft een zeer hoge verzachtende werking, is een uitzonderlijke hydrator en kan voortdurend verlies van hydratatie voorkomen dat de soepelheid van de huid schaadt.

The Ordinary - The Ordinary Squalane Cleanser

the ordinary squalane cleanser

Met dank aan het huidverzorgingsmerk - The Ordinary

Stylevana K-Beauty Beoordeling: Wat we het leukste vinden aan The Ordinary Squalane Cleanser is de sterke hydratatieondersteuning voor de vochtbarrière van de huid met een mix van planten afkomstige squalane en lipofiele esters. Het laat uw huid niet alleen glad en zacht aanvoelen terwijl het make-up oplost, deze squalane-reiniger helpt de huidbarrière te voeden met een veelheid aan voedingsstoffen. Een ander ding om over op te scheppen bij deze squalane-reiniger is dat deze formule niet-comedogeen en zeepvrij is, dus het is zacht voor alle huidtypes.


- Niacinamide -

Niacinamide is een vorm van vitamine B3, bekend om zijn betrouwbare vermogen om acne te verlichten, rosacea te kalmeren, pigmentvlekken te verminderen en tekenen van veroudering te voorkomen. Het is bewezen dat niacinamide de productie van ceramiden verhoogt - een vorm van lipiden die de beschermende barrières van de huid in stand houden, wat bijdraagt aan de overvloedige voordelen voor de huid. Het kalmeert en voedt ontstekingen terwijl het de huid hydrateert en versterkt zonder gevoeligheid of irritatie te veroorzaken.

COSRX - The Niacinamide 15 Serum

COSRX The Niacinamide 15 Serum

Met dank aan het Koreaanse huidverzorgingsmerk - COSRX

Stylevana K-Beauty Beoordeling: COSRX The Niacinamide 15 Serum is ontworpen voor onzuivere huidtypes, dankzij de hoge concentratie niacinamide die de werkzaamheid van actieve ingrediënten ondersteunt en de huidbarrière aanvult met intense hydratatie. De formule met meerdere voordelen is verrijkt met zink-PCA om het verschijnen van overtollige olie en talg te minimaliseren, waardoor uw teint mat en stralend wordt.


- SPF -

Als u ooit ergens op u< lichaam bent verbrand of door de zon bent beschadigd, heeft u uw huidbarrière beschadigd. Daarom is het van vitaal belang om elke dag zonnebrandcrème voor uw gezicht te gebruiken om het te beschermen tegen de schadelijke effecten van de UVA- en UVB-straling van de zon. Dit helpt voorkomen dat uw huidbarrière beschadigd raakt en verkleint het risico op fotoveroudering.

PURITO - Daily Soft Touch Sunscreen SPF50+ PA++++

PURITO Daily Soft Touch Sunscreen SPF50+ PA++++

Met dank aan het Koreaanse huidverzorgingsmerk - PURITO

Stylevana K-Beauty Beoordeling: PURITO Daily Soft Touch Sunscreen SPF50+ PA++++ is een van de meest hype-waardige zonnefilters in opkomst. Deze lichtgewicht, waas vrije zonnebrandcrème bevat 5 soorten ceramiden om de huid te beschermen tegen omgevingsfactoren en de huidbarrière te versterken, waarbij panthenol overuren maakt om vocht vast te houden en cica-extracten om ontstekingen en irritatie te onderdrukken.


- Hyaluronzuur -

Een gehydrateerde huid is een blije huid, waardoor hyaluronzuur in het droge seizoen het beste ingrediënt op uw bovenste plank is om de beschadigde huidbarrière te herstellen. Hyaluronzuur helpt de huid water effectiever vast te houden en versterkt de vochtafweer van de huid terwijl het de huid beschermt tegen vrije radicalen en andere externe gifstoffen.

SKIN1004 - Madagascar Centella Hyalu-Cica Sleeping Pack

SKIN1004 Madagascar Centella Hyalu-Cica Sleeping Pack

Met dank aan het Koreaanse huidverzorgingsmerk - SKIN1004

Stylevana K-Beauty Beoordeling: Het Koreaanse merk SKIN1004 wint links en rechts mensen met hun kenmerkende Hyalu-Cica-formule, en hun SKIN1004 Madagascar Centella Hyalu-Cica Sleeping Pack is daarop geen uitzondering. Geformuleerd met hyaluronzuur en centella asiatica-extract, is dit lichtgewicht gel-slaapmasker ook doorspekt met extract van peer en meloen om de vermoeide huid te kalmeren en te vitaliseren. Smeer dit slaapmasker op uw slaaparme huid voor een broodnodige nachtelijke behandeling, waardoor u een stralende teint krijgt nog lang nadat u op snooze heeft gedrukt.


- Probiotica -

Het zou geen verrassing moeten zijn dat onze huid bedekt is met bacteriën, goede en slechte. Om ervoor te zorgen dat we onze huidflora in balans houden met gezonde bacteriën, kunnen we rekenen op probiotische huidverzorgingsproducte, met name lokale probiotische huidverzorging, om hun capaciteiten te vergroten bij het bevorderen van huidvernieuwing, het reguleren van de pH-waarde van de huid en vooral het versterken van de huid barrière.

Abib - Rice Probiotics Overnight Mask Barrier Jelly

Abib Rice Probiotics Overnight Mask Barrier Jelly

Met dank aan het Koreaanse huidverzorgingsmerk - Abib

Stylevana K-Beauty Review: Oh, probiotica... wat houden we van je. Als u aan het twijfelen bent over probiotische huidverzorging (wat u niet zou moeten doen), verlos uzelf dan met deze Abib Rice Probiotics Overnight Mask Barrier Jelly om dit krachtige ingrediënt een kans te geven. Dit slaapmasker heeft twee superster-ingrediënten: extract van rijstzemelen en lactobacillus, een probiotisch ingrediënt dat de productie van ceramiden of lipiden door de huid stimuleert om vocht vast te houden. Dit slaapmasker werkt 's nachts om uw huidbarrière te versterken en hydrateert uw huid diep met een niet-irriterende gelformule, zodat u wakker kunt worden met een zachte en soepele huid.


Welk ingrediënt is uw VIP? Ik weet niet hoe het met u zit, maar ik ben zeker de helft van deze lijst aan het aanvullen om mijn huidbarrière de glans te geven die het verdient. Haal zo snel mogelijk uw favoriete Koreaanse huidverzorgingsproducten van onze meest geliefde Koreaanse merken op Stylevana! Volg ons op Instagram en Facebook voor meer directe productupdates en huidverzorgingstips!